Hjemmesiden er udarbejdet af en webdesigner og online marketing-ekspert

Hej, mit navn er Nicolai Sørensen – det er mig, der har udviklet den hjemmeside, du besøger lige nu. Jeg har arbejdet som selvstændig webdesigner siden 2011, og siden har jeg hjulpet flere hundrede virksomheder med at få succes på nettet.

Min indgangsvinkel til branchen var gennem webdesign, som også udgør hoveddelen af min karriere den dag i dag. Jeg har dog valgt at dygtiggøre mig indenfor andre discipliner også, så jeg kan tilbyde alt fra design og udvikling til strategi og digital markedsføring.

Et udpluk af mine referencer

Hvis du er interesseret i at se et udpluk af det arbejde, jeg har lavet for andre kunder, er du mere end velkommen til at besøge mine hjemmeside Nicolaisoerensen.dk, hvor jeg løbende lægger nye referencer op.

Her har du også mulighed for at læse mere om, hvordan jeg som freelance webdesigner i København online marketing-konsulent hjælper kunder med at opnå øget eksponering i søgemaskinerne og skabe positiv opmærksomhed omkring deres forretninger.

På min hjemmeside kan du også få svar på – Hvad koster en hjemmeside?

Digital marketing-konsulent

Når jeg arbejder med webdesign, er det altid ud fra en overordnet filosofi om, at den hjemmeside, jeg leverer, skal bidrage til vækst. Derfor skal den ikke udelukkende være æstetisk og flot at se på, men understøtte et overordnet formål.

Derfor starter jeg heller aldrig med designet. Det er vigtigt, at der først er lagt en strategi om, hvordan der skal drives trafik til hjemmesiden. Typisk foregår det via en søgeordsanalyse, hvor jeg kortlægger de søgeord, der kan være relevante for den specifikke virksomhed.

På den måde kan jeg sikre, at indholdet og sidens overordnede struktur skaber de bedste forudsætninger for, at siden kan opnå værdifulde placeringer i Google.