Udenretlig inkasso

Gratis udenretlig inkasso

Få hjælp med udenretlig inddrivelse af dine fordringer uden omkostninger for dig. Du kan læse om processen nedenfor her på siden.

Opret din sagKontakt os

Gratis inkassohjælp

Effektiv håndtering af hver eneste sag

Som kunde hos No Risk inkasso ApS kan du føle dig sikker på en effektiv og professionel håndtering af hver eneste sag – og servicen er tilmed uden omkostninger for dig. Vi beholder kun de inkassosalærer som er bestemt ved lov, og som pålægges skyldneren.

Første gang du opretter en sag hos os, vil du modtage et telefonopkald fra din personlige inkassokonsulent. Herefter vil du efter aftale holdes opdateret omkring dine verserende sager pr. telefon eller pr. mail. Du vil herudover modtaget et kundelogin til vores system, så du altid kan logge ind og se en skriftlig status på dine aktive sager.

Opret din sag

Vi har gjort det nemt og overskueligt at oprette din inkassosag hos os, så du nemt og hurtigt kan komme i gang.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at yde professionel rådgivning og besvare eventuelle spørgsmål du måtte have

Forretningsbetingelser

Vi har Danmarks bedste og mest gennemskuelige forretningsbetingelser, som du kan finde på hjemmesiden.

Hvorfor vælge os

Inkasso til 0,- i oprettelse og abonnement

Vi tilbyder udenretlig inkasso uden abonnementsbetaling eller gebyrer samt retslig inkasso og opnåelse af domme ved civilretten på fordelagtige vilkår. Dette sammenholdt med markedets mest rimelige og gennemskuelige forretningsbetingelser gør, at vores kunder kan føle sig sikre på, at de har markedets bedste inkassopartner.

Processen

Processen for udenretlig inkassoservice

Opret din sag gratis

Vi har gjort det nemt at oprette din inkassosag hos os.

Inkassovarsel /inkassobrev

Inkassovarsel og inkassobrev procedurer køres efter bogen.

Opfølgning / Forligsmægling

Vi forsøger at indgår en aftale om betaling (typisk en afdragsordning).

Skyldnererklæring / Forlig

Skylderen betaler eller overgår til retslig inkassoinddrivelse.

Processen

Vi har uddybet processen, så du er godt klædt på

Inkassovarsel

En sag kan først overdrages til inkasso når skyldner har modtaget et korrekt inkassovarsel jf. Inkassolovens §10. Det er derfor vigtigt at en rykkerskrivelse indeholder et korrekt udformet inkassovarsel.

Inkassovarslet skal opfylde 3 krav:

  • Det skal tydeligt angive alle oplysninger der er nødvendige for skyldners bedømmelse af fordringen.
  • Det skal have en betalingsfrist på minimum 10 dage.
  • Det skal indeholde advarsel om at manglende betaling vil medføre yderligere omkostninger for skyldner.

Inkassovarslet inkluderes i en rykkerskrivelse og kan f. eks udformes således:

“Såfremt vi ikke har modtaget betaling for dit udestående senest 10 dage fra dags dato, vil sagen uden yderligere varsel blive overdraget til inkasso. Vi gør opmærksom på, at dette vil medføre yderligere omkostninger for dig.”

Har du selv sendt et korrekt inkassovarsel i en rykkerskrivelse til din skyldner, påbegynder vi inkassoprocessen for dig samme dag som du opretter sagen.

Har du endnu ikke sendt et korrekt inkassovarsel til din skyldner, så sender vi det på dine vegne uden omkostninger for dig. NoRisk Inkasso ApS tager blot det pålagte rykkergebyr på 100,- som skal betales af skyldner.

Inkassobrev

Når skyldner ikke reagerer på inkassovarslet vil de efter betalingsfristens udløb modtage et inkassobrev. Det er i denne skrivelse at skyldner bliver pålagt de af lovgivningen fastsatte inkassosalærer. Denne skrivelse har ligeledes en 10 dages betalingsfrist.  

Telefonisk opfølgning / forligsmægling

Du er som fordringshaver ikke forpligtet til at give dine skyldnere mere tid til at indfri deres gæld. Dog vil det som udgangspunkt være i både din såvel som skyldners interesse at indgå en aftale om betaling, således at man ikke er nødt til at gøre brug af domstolene.

Derfor vil vi, efter skyldneren har haft mulighed for at læse tilsendte skrivelse, kontakte skyldner telefonisk med henblik på at indgå en aftale om betaling.

Dine skyldnere bliver naturligvis behandlet med respekt og venlighed i overensstemmelse med principperne vedrørende god inkassoskik.
Ofte viser det sig, at den manglende betaling skyldes fejl, forglemmelse eller manglende evne til at betale hele fordringen på en gang.

I disse tilfælde vil der næsten altid kunne indgås en aftale om betaling, typisk i form af en afdragsordning. En sådan afdragsordning forhandles naturligvis kun indenfor rammer, som du som kunde på forhånd selv har godkendt. Ved oprettelse af sagen kan du vælge hvor mange delbetalinger du maksimalt vil acceptere.

Udarbejdelse af skyldnererklæring / frivilligt forlig

Når vi indgår en aftale om betaling, udarbejder vi en skyldnererklæring som skal underskrives af skyldneren med NemID.

Herefter kan skyldneren ikke gøre indsigelser gældende, og skyldnererklæringen kan anvendes til tvangsfuldbyrdelse ved fogedretten.

Der vil altid være skyldnere der enten ikke kan eller vil betale. – I disse tilfælde må man gøre brug af domstolene.

Læs mere under Retslig Inkasso.

Kom godt i gang

Er du klar til næste skridt?

For at starte den udenretlige inddrivelsesproces skal du først oprette sagen her på siden. Du kan nemt, hurtigt og omkostningsfrit oprette din sag hos No Risk Inkasso ApS.

Vi vægter gennemsigtighed og ærlighed højt. Derfor finder du vores forretningsbetingelser offentligt tilgængeligt på hjemmesiden. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til betingelserne.

Du er også meget velkommen til at ringe til kundeservice og få en personlig snak. Vores medarbejdere sidder klar på telefonen indenfor åbningstiden.